BASIS DJ / BEGINNERS DJ CURSUS

 

In 5 uur aan Privé DJ lessen verdeeld over 3 tot 5 lessen leer je één op één alle basistechnieken van het DJ-en, zoals beatmatchen, vloeiend mixen en de verschillende mixtechnieken. Daarnaast wordt er advies gegeven over de eventueel aan te schaffen Muziek en DJ-gear, over het samenstellen en ordenen van muziek, de kennis van nummers in je DJ-set en de beste manieren om jezelf te promoten.

 

DJ School Zaanstad beschikt over onder andere de Pioneer CDJ-2000NXS cd-spelers, DJM-900 mixer, Denon DJ SC5000 media speler en X1800 Prime mixer en de Native Instruments Traktor Kontrol S8, S4, S2, Z2, X1, F1 & Z1. In overleg kan worden bepaald op welke (combinatie van) apparatuur je het liefst wilt leren dj-en.

Ook is het mogelijk om eventueel je eigen spullen mee te nemen maar wij hebben ook de beschikking over verschillende andere sets en apparatuur.

 

Kosten: 250,- per DJ cursus van +/- 5 uur verdeeld over 3 tot 5 lessen (in overleg)

 

Deze DJ Cursus kun je eventueel ook samen met een vriend, vriendin, broer, zus, papa of mama doen en een klein beetje besparen door samen de lessen te volgen.

In dit geval kun je samen +/- 6 uur duo lessen volgen voor een bedrag van 190,- (p.p.) (4x +/- 1,5 uur)

 

Onderdeel van RMA Quality Sound gesponsord door Dj-verkoop.nl